Ir al contenido principal
  • Síndic de Greuges: pàgina principal

Benvinguda

Benvinguts a la pàgina web del Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana. A través de la informació que oferim, pretenem acostar la institució a tota la ciutadania, donar-la a conéixer, explicar quines són les seues comeses i quin n’és el funcionament, com també la manera a través de la qual podeu interposar una queixa contra l’Administració autonòmica o local.

Com no podia ser d’una altra manera, volem aprofitar les oportunitats que ens brinden les noves tecnologies per a complementar i ampliar les nostres possibilitats de servici i atenció de les queixes o consultes que les ciutadanes i els ciutadans ens dirigixen, i fer d’esta pàgina web l’oficina virtual del Síndic. En la pàgina trobareu informació diària i transparent sobre el treball que fem en servici de la ciutadania.

Actualitat del Síndic

La Conselleria accepta la recomanació del Síndic i actuarà perquè es restauren les vies pecuàries afectades per les obres de l'A-3

[ORIGEN ES] via pecuaria

Des de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural s'està redactant un informe sobre el possible incompliment de la legislació pecuària, que es traslladarà al Ministeri de Foment perquè, si escau, duga a terme les actuacions complementàries escaients a fi de complir la llei.

El Síndic advoca per adequar el nom de la targeta sanitària a la identitat de gènere

igualtat transexual

L'objectiu és garantir i vetlar per la igualtat de tracte i no-discriminació de les persones transsexuals

Advoquem per traure a oferta d'ocupació pública les vacants docents que no siguen amortitzades

Oposicions

“La borsa de treball ha de garantir els principis d'igualtat, mèrit, capacitat, publicitat i objectivitat de les persones aspirants, tant en la baremació com en la seua posició dins d’esta”

El Síndic de Greuges urgix l'Ajuntament d'Alacant a retirar i desmantellar una antena situada al costat d'un col·legi de Rebolledo

Antena de telefonia mòbil

Cholbi ja va recomanar en 2010 el desmantellament de la torre de telecomunicacions de 28 metres d'alçària

Últimes recomanacions

Observatori de la Vulnerabilitat del Síndic

INFORME ESPECIAL. L'atenció residencial a persones amb problemes de salut mental a la Comunitat Valenciana

Accés a la seu electrònica

Seu electrònica

 

© Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana