Accessibilitat

Accessibilitat

Per tal de facilitar-hi l’accés al màxim nombre d’usuaris possible, el Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana ha desenvolupat la seua pàgina web mitjançant un disseny accessible, amb l’objectiu de garantir l’accés a la informació i el coneixement a tota la societat.

Amb aquesta finalitat, estem treballant per a assolir en breu un grau de compliment adequat en les nostres pàgines; perquè la informació siga accessible en diverses situacions i puga proporcionar mètodes que permeten la seua transformació en pàgines útils i intel·ligibles, d’acord amb el que marquen les pautes de la WAI (Web Accesibility Initiative).

El Síndic de Greuges vol que totes les persones que tinguen algun tipus de disminució física o sensorial disposen d’una eina, eminentment pràctica i útil, que servisca per a promoure i garantir, en les condicions tecnològiques actuals, la igualtat en l’accés i la gestió de la informació disponible en línia.

Les persones que trobeu alguna dificultat en l’accés a la informació continguda en aquest lloc web o que vulgueu fer-nos qualsevol consulta o suggeriment en relació amb l’accessibilitat d’aquesta pàgina, podeu enviar-nos el vostre missatge a l’adreça de correu electrònic següent: consultes@elsindic.com. Els vostres suggeriments ens serviran per oferir-vos un servici millor.

Des del Síndic, ens comprometem a estudiar les sol·licituds i realitzar les millores necessàries per a disposar d’un servici òptim, tan ràpidament com siga possible.