Política de Privacitat i Protecció de Dades

  • Inici >
  • Política de Privacitat i Protecció de Dades

Política de Privacitat i Protecció de Dades

A través d’aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni són cedides a tercers. 

Amb la finalitat d’oferir-li el millor servei i l’objectiu de facilitar-ne l’ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, com també l’activitat dels visitants i la seua freqüència d’utilització. A aquests efectes, el Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana utilitza la informació estadística elaborada pel proveïdor de serveis d’Internet. 

 El Síndic de Greuges no utilitza galetes per a recollir informació dels usuaris, ni registra les adreces IP d’accés. Únicament s’utilitzen galetes pròpies, de sessió, amb finalitat tècnica (aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través del lloc web i la utilització dels diversos serveis i opcions que hi ha). 

 El portal de què és titular el Síndic de Greuges conté enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privacitat dels quals són alienes a la del Síndic. En accedir a aquests llocs web vosté pot decidir si accepta les seues polítiques de privacitat i de galetes. Amb caràcter general, si navega per internet pot acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del seu navegador. 

Informació bàsica sobre protecció de dades 

 A continuació informem sobre la política de protecció de dades del Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana. 

 Responsable del tractament 

 Les dades de caràcter personal que es pogueren demanar directament de l’interessat seran tractades de manera confidencial i quedaran incorporades a la corresponent activitat de tractament titularitat del Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana.  

La responsabilitat del tractament de dades és de la Junta de Coordinació i Règim Interior del Síndic de Greuges.  

Activitats de tractament

La relació actualitzada de les activitats de tractament que el Síndic de Greuges duu a terme està disponible en el següent enllaç al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV). 

Finalitat 

La finalitat del tractament de les dades correspon a cadascuna de les activitats de tractament que realitza el Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana i que estan accessibles en el registre d’activitats de tractament. 

Legitimació 

El tractament de les seues dades es realitza per al compliment de les missions realitzades en interés públic o en l’exercici dels poders públics conferits per la Llei 2/2021, de 26 de març, del Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, com també quan la finalitat del tractament requerisca el seu consentiment, que haurà de ser prestat mitjançant una clara acció afirmativa. 

Conservació de dades 

Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es demanen i determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d’aquesta finalitat, a més dels períodes establits en la normativa d’arxius i documentació. 

Comunicació de dades 

Amb caràcter general no es comunicaran les dades personals a tercers, llevat d’obligació legal, entre les qual poden estar les comunicacions al Defensor del Poble, jutges i tribunals, i interessats en els procediments relacionats amb les queixes presentades. Pot consultar els destinataris per a cadascuna de les activitats de tractament que duu a terme el Síndic de Greuges en el següent enllaç  al registre d’activitats del Síndic.  

Drets de les persones interessades 

Qualsevol persona té dret a obtindre confirmació sobre els tractaments que duu a terme el Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana de les seues dades.  

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seues dades, de limitació i oposició al seu tractament, com també a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seues dades, quan escaiguen, davant de la Junta de Coordinació i Règim Interior del Síndic de Greuges (carrer Pascual Blasco, núm. 1, 03001, Alacant) o en l’adreça de correu electrònic: dpd@elsindic.com.  

D’altra banda, té dret a presentar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si considera que s’ha comés una infracció de la legislació en matèria de protecció de dades respecte del tractament de les seues dades personals.  

Actualització de la política de privacitat 

El contingut d’esta pàgina va ser actualitzada per darrera vegada el 10 novembre de 2023.