Actualitat

Actualitat del Síndic

Concha Bru i Carlos Castillo, adjunts al Síndic

17-12-2019
Concha Bru i Carlos Castillo, adjunts al Síndic

Concha Bru i Carlos Castillo han pres possessió com a adjunta primera i adjunt segon al síndic de greuges de la Comunitat Valenciana en les Corts Valencianes, davant del president de la cambra autonòmica, Enric Morera, els membres de la Mesa i els portaveus dels grups polítics amb representació parlamentària.

En la seua intervenció durant el transcurs de l’acte, Ángel Luna va advocar per una estreta col·laboració entre les Corts i el Síndic per a facilitar a la cambra un coneixement més exhaustiu dels problemes que afecten els habitants de la Comunitat Valenciana i, al seu torn, rebre el ressò que permeta fer més eficaç la labor de la institució.

Doctora en Geografia en Història i amb una àmplia trajectòria en la planificació territorial i l’educació permanent, Concha Bru ha exercit diverses responsabilitats locals i nacionals en aquestes matèries. 

Carlos Castillo és advocat, té una dilatada experiència en associacionisme i ha ostentat responsabilitats públiques en l’àmbit de l’Administració local.

 

Notícies relacionades