Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El Síndic obri una queixa d’ofici a causa de la falta de teulada al col·legi Amanecer de Torrevieja

Actualitat del Síndic

El Síndic obri una queixa d’ofici a causa de la falta de teulada al col·legi Amanecer de Torrevieja

09-01-2020
El Síndic obri una queixa d’ofici a causa de la falta de teulada al col·legi Amanecer de Torrevieja

El Síndic de Greuges ha obert una queixa d’ofici per a conéixer les actuacions previstes per la Conselleria d’Educació al col·legi Amanecer, de Torrevieja, que funciona en barracons des de la seua creació en 2004 i ara no té coberta en les zones comunes.

 

La Generalitat es va comprometre abans de festes a substituir amb doble sostre tota la coberta dels espais comuns, perquè estava molt deteriorada. Tanmateix, en reiniciar les classes la comunitat educativa s’ha trobat amb l’antiga teulada retirada, però sense que s’hi haja instal·lat la nova.

 

L’AMPA de l’Amanecer denuncia que el centre no presenta les mínimes condicions per a desenvolupar-hi la seua activitat amb normalitat, reinvindica la construcció d’un nou col·legi i recomana no acudir a classe. De fet, la Conselleria d’Educació ha suspés hui les activitats escolars fins que acaben les obres entre el 14 i el 17 de gener.

 

En la seua investigació, el Síndic demana a Educació que l’informe dels terminis d’execució de les millores previstes, com també de si es repararà el centre Amanecer o es construirà un nou col·legi, i del consegüent cronograma d’accions.

 

De quina manera pot afectar la suspensió de l’activitat en l’alumnat, les seues activitats i el calendari acadèmic és una altra de les qüestions plantejada en la queixa.

 

Notícies relacionades