Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • L’Ajuntament d’Elda accepta les recomanacions del Síndic i inspecciona un local que estava funcionant sense llicència

Actualitat del Síndic

L’Ajuntament d’Elda accepta les recomanacions del Síndic i inspecciona un local que estava funcionant sense llicència

20-10-2023
L’Ajuntament d’Elda accepta les recomanacions del Síndic i inspecciona un local que estava funcionant sense llicència

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, Ángel Luna, ha rebut la resposta de l’Ajuntament d’Elda en què accepta totes les recomanacions que li havia dirigit aquesta institució arran de les queixes per sorolls d’un local de culte religiós situat en els baixos d’un immoble. Entre altres coses, el defensor va instar l’Administració local a comprovar els fets denunciats, a inspeccionar l’activitat del local i a prendre mesures per tal que cessaren les molèsties acústiques.

D’acord amb l’escrit de queixa de l’interessat, tant l’administrador de la comunitat de veïns com ell s’havien dirigit, sense èxit, en diverses ocasions a l’Ajuntament per a denunciar els sorolls excessius del local; a més, al·legaven que no tenia llicència ni mesures de seguretat i que incomplia la normativa en matèria de sorolls. També havia sol·licitat una cita amb l’alcalde i tampoc havia obtingut contestació.

En la resposta municipal a les recomanacions del Síndic, la Regidora d’Urbanisme i Activitats Qualificades va confirmar al Síndic que l’esmentat local funcionava sense declaració responsable ambiental o comunicació d’activitat innòcua. Així mateix, li traslladava al defensor que havien realitzat inspeccions per a verificar els fets denunciats i que havien iniciat el procediment per a adoptar les mesures necessàries per a posar fi a les molèsties acústiques. Finalment, informava que s’havien reunit amb la persona denunciant per a explicar-li totes les actuacions realitzades.

Consulta la nostra actuació: 12012723.pdf (elsindic.com)

Notícies relacionades