Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El Síndic obri una queixa d’ofici davant de la dificultat d’accedir al col·legi Pedro Duque

Actualitat del Síndic

El Síndic obri una queixa d’ofici davant de la dificultat d’accedir al col·legi Pedro Duque

30-09-2019
El Síndic obri una queixa d’ofici davant de la dificultat d’accedir al col·legi Pedro Duque

Davant de les dificultats que pateixen els 700 alumnes del col·legi Pedro Duque d’Alacant per a accedir al centre, el Síndic de Greuges ha obert una queixa d’ofici a fi de saber quines actuacions té previstes l’Ajuntament per a resoldre el problema.

El descampat que dóna accés al centre està sense urbanitzar i no té desaigües, per la qual cosa la recent gota freda hi ha originat fanguers pels quals transiten els escolars. Els mitjans de comunicació han publicat la notícia i s’han fet ressò de la preocupació dels pares, qui temen que les aigües estancades i sense eixida en alguns trams del solar acaben esdevenint un niu ideal per al mosquit tigre.

Per tal d’evitar el descampat, que esdevé un fanguer quan plou, les famílies opten per fer una llarguíssima cua al llarg de tota l’estreta vorera que envolta el centre educatiu, perquè la porta d’entrada és xicoteta i no permet l’entrada en grups. Aquesta situació provoca que el començament de les classes es retarde, ja que es requereix una mitjana de 15 minuts perquè la vorera reste buida, fins que l’últim menor entra al col·legi.

 

 

 

Notícies relacionades