Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El Síndic urgeix Paterna a facilitar l’accés a l’expedient d’un procés selectiu

Actualitat del Síndic

El Síndic urgeix Paterna a facilitar l’accés a l’expedient d’un procés selectiu

01-04-2022
El Síndic urgeix Paterna a facilitar l’accés a l’expedient d’un procés selectiu

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, Ángel Luna, ha recomanat a l’Ajuntament de Paterna que facilite a la interessada, per via electrònica i de manera immediata, l’expedient relatiu a un procés selectiu en el qual va participar.

La resolució del defensor del poble valencià es produeix arran d’una queixa presentada a la fi del gener de 2022. La interessada manifestava que havia quedat segona en un procés de provisió que l’Ajuntament de Paterna havia dut a terme per urgència, a fi de cobrir el lloc de prefectura de contractació el 2019. Així mateix, detallava que la persona que va quedar en primer lloc se’n va anar a treballar a una altra administració i, des de llavors, el lloc no s’havia cobert. L’afectada havia sol·licitat diverses vegades l’accés a l’expedient i la cobertura del lloc, però no havia obtingut resposta.

D’altra banda, atés el complet silenci que l’Ajuntament manté, tant envers la ciutadana com davant del Síndic, Luna li ha recordat el seu deure legal de col·laboració amb aquesta institució.

Ara, el consistori té un termini màxim d’un mes per a respondre per escrit al Síndic i comunicar si accepta o no les seues recomanacions.

Consulteu la nostra resolució: 11833526.pdf (elsindic.com)

Notícies relacionades