Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Les Terciàries Caputxines acudeixen al Síndic de Greuges

Actualitat del Síndic

Les Terciàries Caputxines acudeixen al Síndic de Greuges

24-05-2017
Les Terciàries Caputxines acudeixen al Síndic de Greuges

El síndic de greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, ha rebut hui a la seu de la sindicatura la superiora provincial de les Germanes Terciàries Caputxines, Inmaculada Sancho, i la coordinadora dels centres de menors d’aquesta congregació a Espanya, Regina del Peral. Es tracta d’una congregació que gestiona el Centre d’Acollida Nostra Senyora de la Resurrecció de Segorbe que va ser tancat fa dues setmanes, i uns altres tres més a la província de Castelló i València.

En l’escrit de queixa presentant aquest matí davant del defensor del poble valencià, les terciàries lamenten les conseqüències de les mesures adoptades per l’Administració autonòmica sobre els 18 menors que fins fa poc hi estaven acollits, els quals “han sigut traslladats, sense previ avís, a altres centres ubicats en altres localitats, però continuen havent de viatjar diàriament a Segorbe per a acudir als seus respectius centres educatius, centre de salut, etc.” i també sobre els treballadors i titulars del centre “la professionalitat dels quals s’està qüestionant”.

Després de registrar la queixa presentada, el Síndic li donarà curs, tot seguint amb el procediment habitual de la institució.

Notícies relacionades