Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Obrim una queixa d’ofici per a investigar les deficiències del col·legi La Pau de Torrellano

Actualitat del Síndic

Obrim una queixa d’ofici per a investigar les deficiències del col·legi La Pau de Torrellano

13-12-2018
Obrim una queixa d’ofici per a investigar les deficiències del col·legi La Pau de Torrellano

El síndic de greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, ha iniciat una investigació per a conéixer l’actuació, tant de la Conselleria d’Educació, com de l’Ajuntament d’Elx en relació amb les instal·lacions educatives del col·legi La Pau de Torrellano.

El defensor del poble valencià considera que les deficiències de les instal·lacions actuals, la falta d’espais i la utilització de barracons en aquest centre docent es prolonguen massa en el temps i recorda que el dret a l’educació, com també la protecció a la infància, impliquen l’obligació de l’Administració d’oferir una escolarització en centres docents amb unes infraestructures adequades i de qualitat.

Aquesta mateixa setmana, el síndic es va a dirigir a les dues administracions afectades per a preguntar-los si es construirà un nou centre docent. Si fóra així, el defensor vol saber qui assumirà les actuacions de redacció dels projectes de construcció (bàsic i d’execució), la licitació d’obres i la seua execució, amb l’especificació de la fase de tramitació en què es troba cadascuna.

Cholbi també s’ha interessat per les actuacions que es desenvoluparan de manera provisional per a escometre l’eliminació de barracons, l’ampliació del centre i esmena de les deficiències existents, a més dels terminis previstos per a portar-les a terme i la seua programació.

Notícies relacionades