Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El síndic obri una queixa d’ofici sobre l’ús de tendals al col·legi La Canal de Fenollar per falta de barracons

Actualitat del Síndic

El síndic obri una queixa d’ofici sobre l’ús de tendals al col·legi La Canal de Fenollar per falta de barracons

11-09-2019
El síndic obri una queixa d’ofici sobre l’ús de tendals al col·legi La Canal de Fenollar per falta de barracons

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana (e. f.), Ángel Luna, ha obert una queixa d’ofici per a conéixer les actuacions que s’estan desenvolupant per part de la Conselleria d’Educació i de l’Ajuntament d’Alacant per a evitar la penosa situació en què han d’estudiar els alumnes de primària del Col·legi Públic La Canal de Fenollar, d’Alacant.

Els menors van iniciar el curs escolar dilluns passat dia 9 sota uns tendals a l’aire lliure, mentre esperen que acaben d’instal·lar-los en els nous barracons del centre educatiu.

Aquesta institució està molt preocupada per la prolongada utilització de les aules prefabricades per a impartir docència, i per això enguany, 2019, s’han obert tres queixes d’ofici per aquest motiu. No obstant això, en aquest cas ni tan sols es tracta de barracons, sinó que els alumnes de primària reben classes davall d’una simple vela o tendal.

En conseqüència, el síndic ha sol·licitat a la Conselleria d’Educació i l’Ajuntament d’Alacant que remeten un informe sobre les actuacions que cal aplicar per a solucionar aquest problema.

Notícies relacionades