T’ajudem

Vull adjuntar més informació a la meua queixa

Consulta la informació de la teua queixa

La pàgina que s’obri a continuació permet accedir a l’estat de la vostra queixa. Teniu accés a les comunicacions mantingudes amb el defensor i la possibilitat d’afegir més informació o documentació al vostre expedient.

És important considerar que els servicis de la institució necessiten un temps per a estudiar les queixes i els informes rebuts de l’Administració. Per això, és possible que en la pàgina que es mostra es faça referència a algun informe o document del qual encara no hem donat compte a la persona interessada, atés que es troba en fase d’estudi.

Accedeix al teu compte

Si encara no teniu usuari i contrasenya sol·liciteu les vostres claus d’accés

Amb signatura digital

Si utilitzeu el certificat digital en les vostres comunicacions amb el Síndic, podreu fer ús del nostre registre telemàtic d’entrada de documents (presentació de queixes i consultes, instàncies, documents sobre contractació, etc.). Així mateix, els usuaris que tingueu certificat digital podreu consultar l’estat de tramitació del vostre expedient de queixa. I, tot això, durant les 24 hores del dia, els set dies de la setmana i els 365 dies de l’any, d’una manera còmoda i segura. Els tràmits que feu en dies festius, d’acord amb el calendari laboral de la Comunitat Valenciana, tindran efecte el primer dia hàbil posterior.

Sense signatura digital

Si no teniu certificat digital, podeu presentar la seua queixa a través d’aquesta pàgina web i emplenar el formulari de queixa sense signatura digital. Els usuaris que no tinguen signatura digital podran consultar l’estat de tramitació del seu expedient de queixa a través del telèfon gratuït (+34) 900 21 09 70