Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Com a conseqüència de la intervenció del Síndic, esmenen un error i inclouen el marit en el títol de família nombrosa

Actualitat del Síndic

Com a conseqüència de la intervenció del Síndic, esmenen un error i inclouen el marit en el títol de família nombrosa

29-07-2021
Com a conseqüència de la intervenció del Síndic, esmenen un error i inclouen el marit en el títol de família nombrosa

La intervenció del Síndic ha aconseguit que la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives solucione un error i accepte incloure al marit d’una ciutadana d’Alacant en el títol de família nombrosa.

La persona interessada es va dirigir al Síndic a l’abril de 2021 i ens va traslladar que portava des de desembre de 2019 esperant que la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives esmenara l’error produït en el seu títol de família nombrosa, perquè no havia inclòs el seu espòs.

Davant la falta de resposta, li van aconsellar que sol·licitara un nou títol de família nombrosa i així ho va fer al febrer de 2020. Tot i això, va presentar noves reclamacions perquè no va obtindre resposta a la seua petició amb els consegüents perjudicis que això li ocasionava a la unitat familiar.

A l’octubre de 2020, l’Administració li va demanar que acreditara la residència legal del seu marit a Espanya, i així ho va fer aqueix mateix mes, però continuava sense tindre resposta.

Després de la nostra intervenció, la Conselleria reconeix l’existència d’errors en la tramitació d’aquest expedient i finalment ha esmenat aquestos de manera favorable per a la ciutadana.

Notícies relacionades