Actualitat

Actualitat del Síndic

Dia Internacional de la Dona

08-03-2018
Dia Internacional de la Dona

Les treballadores del Síndic de Greuges ens hem unit hui per reclamar igualtat real, perquè malgrat els esforços i els avenços aconseguits encara són molts els obstacles que ens queden per salvar.

Volem accedir al mercat laboral en igualtat de condicions i arribar tan lluny com ens proposem, perquè la independència econòmica és clau per tal que exercim un control real de les nostres vides. Necessitem mesures perquè la maternitat no siga una barrera en la nostra carrera professional. Reclamem igualtat salarial perquè és absurd que per la mateixa feina guanyem menys diners. Anhelem acabar amb tot tipus de violència que s’exerceix contra nosaltres, des de la més evident com la violència física i/o sexual a la més subtil i normalitzada com el control econòmic i/o emocional. Volem exercir i gaudir dels nostres drets sense haver de reclamar-los una i altra vegada.

En definitiva, lluitem per una igualtat efectiva entre homes i dones, una reivindicació compartida també pels nostres companys de treball que hui, com sempre, ens han donat suport.

Notícies relacionades