Observatori de la Vulnerabilitat

Fòrum

En l’Observatori posarem a disposició dels membres del Plenari una plataforma en què es podrà compartir informació, debatre qüestions que ens ocupen i afecten, crear vincles entre els membres d’aquesta xarxa i desenvolupar un espai per a la reflexió, tot això en benefici dels drets d’aquests col·lectius que ens preocupen a totes les persones.

Des de l’Observatori de la Vulnerabilitat del Síndic de Greuges s’administrarà aquest fòrum i es donarà la benvinguda a cada membre que hi vulga participar, amb el registre previ, i apostar conjuntament pel rigor i la professionalitat en els debats, en benefici de les entitats, associacions o organitzacions a què representem, fet que comportarà un òptim desenvolupament dels drets i un augment de les garanties dels sistemes de protecció.

Cada persona membre del fòrum és l’única responsable de les opinions i els continguts que emeta en aquest espai virtual, atés que les decisions o conclusions finals de l’Observatori es decideixen en el Plenari reunit formalment.

El fòrum permetrà que avancem amb més diligència a l’hora de fer propostes a les diverses administracions, que aprenguem de les experiències compartides i que puguem donar respostes a les inquietuds que diàriament ens provoquen el respecte i la protecció de les persones amb més vulnerabilitat.

Aquesta eina serà desenvolupada quan finalitzem el procés de redisseny de la pàgina web que estem duent a terme a hores d’ara.