Actualitat

Actualitat del Síndic

buit

15-06-2010
buit

El síndic de Greuges ha impartit hui, divendres 10 d’octubre, una conferència a Castelló, amb motiu del Dia de la Salut Mental.

Sota el títol “Salud Mental: el papel del Síndic de Greuges“, Bernardo del Rosal ha explicat quines són les competències i funcions d’esta Institució i, seguidament, ha fet un recorregut històric per les investigacions sobre salut mental que la Institució ha dut a terme des dels seus inicis ençà.

Així mateix, ha manifestat el seu gran interés i preocupació per les queixes concernents als malalts mentals i la seua voluntat de continuar treballant perquè este col·lectiu puga tenir una vida més digna.

La conferència, organitzada per l’Associació de Familiars per als Drets del Malalt Mental de Castelló i duta a terme a la sala d’actes de Ruralcaixa, ha comptat amb la participació de la directora territorial de Benestar Social de Castelló, Rosario Vicent, la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Castelló, Carmen Amorós, com també amb la presidenta d’AFDEM, Ana María Elizondo.

Notícies relacionades