Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El síndic insta l’Ajuntament de Mutxamel a solucionar les deficiències de la urbanització Valle del Sol

Actualitat del Síndic

El síndic insta l’Ajuntament de Mutxamel a solucionar les deficiències de la urbanització Valle del Sol

09-12-2010
El síndic insta l’Ajuntament de Mutxamel a solucionar les deficiències de la urbanització Valle del Sol

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, s’ha dirigit a l’Ajuntament de Mutxamel per recomanar-li que agilite les tramitacions urbanístiques en curs, amb l’objectiu de donar una solució definitiva, sense més demora, a les deficiències d’urbanització existents a la zona, especialment el sanejament.

Esta és la resposta que el defensor del poble de la Comunitat Valenciana ha donat després de rebre la denúncia d’un veí en què manifestava les greus deficiències d’urbanització i, especialment, l’absència de clavegueram al seu habitatge ubicat a la urbanització Valle del Sol.

D’acord amb la persona afectada, la situació s’ha agreujat últimament per l’absència total d’actuacions concretes dirigides a urbanitzar-la, cosa que fa impossible habitar la casa per motius de salubritat. A més, indica que des de 1996 existix un compromís municipal de completar la urbanització de la zona.

Així mateix, Cholbi manté en la seua resolució que este tipus de comportament ha donat lloc a la consolidació d’urbanitzacions infradotades en servicis, però que els propietaris tenen la legítima expectativa que siguen coberts, ja que han patrimonialitzat els seus drets amb el pas del temps.

Notícies relacionades