Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Acceptada la recomanació del Síndic sobre les molèsties generades pel mercadet municipal de Torrevieja

Actualitat del Síndic

Acceptada la recomanació del Síndic sobre les molèsties generades pel mercadet municipal de Torrevieja

11-11-2014
Acceptada la recomanació del Síndic sobre les molèsties generades pel mercadet municipal de Torrevieja

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, ha rebut amb satisfacció la resposta de l’Ajuntament de Torrevieja a la seua recomanació per a solucionar les molèsties causades pel mercat ambulant municipal. En concret, el defensor del poble valencià instava el consistori a impulsar i accelerar la tramitació de l’expedient per a traslladar el mercadet municipal al nou recinte. Fins que tinga lloc el canvi d’ubicació, Cholbi insistia que s’adoptaren totes les mesures necessàries per a minimitzar-hi les molèsties i garantir la seguretat durant el temps que el mercat exercix la seua activitat.

Fa uns pocs mesos, uns veïns van denunciar davant del Síndic les molèsties que experimentaven per culpa del funcionament del mercat ambulant municipal. Estes molèsties es concretaven en els sorolls que suportaven durant les hores d’activitat del mercat, els problemes de salubritat, els problemes d’accés a garatges o les molèsties acústiques provocades pels vehicles emprats pels responsables dels llocs del mercadet, com també per possibles problemes d’accés d’ambulàncies o vehicles d’emergència a la zona en cas de necessitat.

Per la seua banda, l’Ajuntament de Torrevieja ha comunicat al Síndic que és conscient dels problemes denunciats i que, en este sentit, han adoptat les mesures necessàries per a traslladar en breu el mercadet a les noves instal·lacions, les quals es troben fora del centre urbà i s’estan condicionant a este efecte.

Mentre este trasllat es produïx, el consistori s’ha compromés, tal com li demanava el Síndic, a aplicar totes les mesures que estiguen al seu abast per a minimitzar les molèsties generades als veïns. En este sentit, s’hi establix un horari estricte de muntatge i desmuntatge, i s’hi intensifica el control policial per a garantir les adequades condicions de seguretat i l’ordre públic durant el temps que té lloc el mercat.

Vegeu el contingut íntegre de la resolució del Síndic sobre este assumpte.

Notícies relacionades