Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Admesa a tràmit una queixa pel consum d’alcohol a la plaça del mercat d’Alacant

Actualitat del Síndic

Admesa a tràmit una queixa pel consum d’alcohol a la plaça del mercat d’Alacant

23-10-2012
Admesa a tràmit una queixa pel consum d’alcohol a la plaça del mercat d’Alacant

 

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, ha admés a tràmit una queixa formulada per l’Associació de Veïns Franciscans-Oliveretes d’Alacant. En l’escrit l’Associació critica la passivitat municipal davant de les denúncies que han interposat durant els últims mesos per pràctiques de consum d’alcohol (més conegut com botellot),durant els dissabtes al migdia a la plaça 25 de maig d’Alacant.

Així mateix, els afectats relaten en el seu escrit les molèsties que, a causa del soroll i la brutícia, han de suportar injustament per la concentració de persones bevent alcohol als voltants del mercat central.

Amb l’objecte de contrastar les declaracions realitzades per esta associació, Cholbi s’ha dirigit a l’Ajuntament d’Alacant per demanar-li informació sobre estos fets. En concret, el defensor demana informe sobre quines mesures s’han adoptat per a constatar la realitat de les denúncies formulades i, si s’escau, quines mesures s’han adoptat per a pal·liar estes pràctiques de consum d’alcohol a la via pública i les molèsties que se’n deriven, en consonància amb allò que s’ha prescrit en l’Ordenança municipal vigent i la resta de normativa aplicable. 

 

 

Notícies relacionades