Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Anul·lació d’una multa gràcies a la mediació del Síndic

Actualitat del Síndic

Anul·lació d’una multa gràcies a la mediació del Síndic

07-01-2013
Anul·lació d’una multa gràcies a la mediació del Síndic

 

El Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana ha aconseguit que l’Ajuntament d’Alacant anul·le la multa de trànsit imposada a un particular per aparcament indegut. José Cholbi va intervenir en este assumpte quan va ser requerit per la titular del vehicle sancionat, qui havia presentat el recurs en el Departament de Trànsit de l’Ajuntament moltes vegades però no n’havia obtingut una resposta positiva.

El defensor del poble valencià va estudiar el contingut dels recursos de la conductora sancionada per l’Ajuntament d’Alacant, en els quals, en síntesi, al·legava que quan va deixar estacionat el seu vehicle al lloc on va ser sancionat no hi havia cap senyal de prohibició. Posteriorment, i en tornar d’un viatge uns dies després, va comprovar que hi havien instal·lat senyals que regulaven l’estacionament limitat de vehicles i que el seu vehicle havia sigut sancionat  perquè estava aparcat en una zona d’estacionament regulat i no tenia el rebut que permet aparcar-hi.

Després de presentar diversos recursos davant del Departament de Trànsit de l’Ajuntament d’Alacant sense que foren acceptats, la conductora sancionada va recórrer al síndic, José Cholbi, qui es va dirigir a l’alcaldessa, Sonia Castedo, per demanar que contestaren al recurs al més aviat possible i amb resultat favorable per a l’autora de la queixa.

L’Ajuntament va acceptar la recomanació del síndic i, a través d’un escrit signat pel regidor de Seguretat Ciutadana, Juan Seva, va informar de l’inici dels tràmits necessaris per a retornar l’import de la multa ingressada al moment oportú per la titular del vehicle sancionat.

 

 

Notícies relacionades