Actualitat

Actualitat del Síndic

Beques de menjador escolar  

09-06-2014
Beques de menjador escolar  

La síndica de Greuges e.f. de la Comunitat Valenciana, Emilia Caballero, ha instat la Conselleria d’Educació que, com a mesura urgent i immediata, amplie el període de cobertura de les beques escolars concedides a alumnat de la Comunitat Valenciana en el curs 2013-14.

Les beques concedides per la Conselleria d’Educació cobrixen el menjador escolar durant els mesos d’octubre de 2013 a maig de 2014. Els seus beneficiaris han sigut valorats prèviament, d’acord amb els criteris i el barem que tenen en compte l’existència de situacions de pobresa, exclusió social i especial vulnerabilitat, per la qual cosa està acreditada la necessitat que siguen ateses de manera ininterrompuda al llarg de l’any.

En este sentit, Caballero ha iniciat una investigació de caràcter més ampli a fi de conéixer la resposta que les diverses administracions (autonòmica i local) donaran a la situació de malnutrició de xiquets i xiquetes. No obstant això, i atesa la urgència del context, la síndica ha requerit la immediata intervenció de la Conselleria d’Educació a través de l’ampliació de les beques de menjador durant els mesos de juny a setembre de 2014. 

 

Notícies relacionades