Actualitat

Actualitat del Síndic

buit

15-06-2010
buit

Els membres del Tribunal dels Sequiers de l’Horta de València, popularment conegut com el Tribunal de les Aigües, han visitat la nostra ciutat durant les Festes de Fogueres. El 24 de juny, dia de Sant Joan, esta ancestral institució ha presenciat des de la plaça dels Estels la sisena sessió del concurs de mascletades, a càrrec de la Pirotècnia Caballer. Seguidament, el president del Tribunal de les Aigües, Francisco Almenar, ha assistit, juntament amb el Síndic i la resta d’autoritats, a l’esmorzar oficial oferit per l’Ajuntament d’Alacant al castell de Santa Bàrbara.

A la vesprada, el Tribunal de les Aigües, acompanyat pel Síndic, ha realitzat un breu recorregut per algunes de les fogueres i barraques més representatives d’estes festes. Després d’este itinerari, i invitats pel consistori alacantí, han sopat al Racó de l’Ajuntament, ubicat al passeig de Canalejas.

Finalment, el president de la Diputació d’Alacant, Julio de España Moya, ha tingut la deferència d’invitar tot el Tribunal de les Aigües i el síndic a gaudir i contemplar, des del Palau de la Diputació, la monumental palmera, llançada des del castell de Santa Bàrbara. Un mica més tard, Julio de España, després d’un espectacular castell de focs artificials, ha encés la metxa que ha iniciat la cremà de la Foguera de la Diputació.

Des d’esta pàgina volem agrair a l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant, l’Audiència Provincial i tots els mitjans de comunicació les atencions que han tingut amb esta Institució i els seus invitats durant les Festes de Sant Joan.

Notícies relacionades