Actualitat

Actualitat del Síndic

buit

15-06-2010
buit

El síndic de Greuges, Bernardo del Rosal, ha acompanyat la presidenta de les Corts Valencianes, Marcela Miró, en el seu pas per les festes alacantines de les Fogueres de Sant Joan. La nit del 23 de juny, la presidenta, juntament amb el síndic i la secretària general d’esta Institució, han presenciat la tradicional Desfilada Folklòrica Internacional des de la tribuna que l’Ajuntament d’Alacant té ubicada al Portal d’Elx. Durant este espectacle, ple de llum, color i molt de ritme, es poden contemplar, any rere any, mostres de diverses festes tant regionals com nacionals i internacionals. Una vegada acabada la desfilada, han acudit al Racó de l’Ajuntament, ubicat al parc de Canalejas, per a sopar i acabar la nit ballant en una coneguda barraca.

El matí del 24 ha començat amb la visita a diversos racons dels mitjans de comunicació. A les 14.00 hores, la presidenta i el síndic han presenciat la sisena sessió del concurs de mascletades a càrrec de la Pirotècnia Caballer a la plaça dels Estels i més tard han assistit a l’esmorzar oficial oferit per l’Ajuntament d’Alacant al castell de Santa Bàrbara.

Des d’esta pàgina volem agrair a l’Excm. Ajuntament d’Alacant d’esta ciutat, l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant, l’Audiència Provincial i a tots els mitjans de comunicació les atencions que han tingut amb esta Institució i els seus convidats durant les festes.

Notícies relacionades