Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Cholbi inaugura el curs acadèmic de la UNED a Dénia

Actualitat del Síndic

Cholbi inaugura el curs acadèmic de la UNED a Dénia

15-06-2010
Cholbi inaugura el curs acadèmic de la UNED a Dénia

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, ha estat encarregat d’inaugurar l’obertura del Curs Acadèmic 2009-2010 de la UNED de Dénia. La inauguració va tenir lloc a la sala d’actes del Centre de la UNED, a Dénia.

L’acte va estar presidit pel defensor del poble valencià i l’acompanyaren: l’alcaldessa de Dénia, Ana Kringe; la vicerectora de la UNED, Paloma Collado, el diputat provincial Juan Roselló (en representació del president de la Diputació d’Alacant) i el director de la UNED de Dénia, Carlos Torres.

Durant la seua lliçó magistral, titulada “La protecció dels drets humans”, Cholbi va destacar la important labor formativa desenvolupada per la UNED de Dénia. Així mateix, també va incidir en el paper fonamental de la figura del síndic de Greuges en la protecció dels drets humans. Cholbi va destacar que “tot i la seua curta existència -porta funcionant només 16 anys- ha esdevingut una institució capaç d’exercir un control efectiu i integral sobre l’activitat de la Generalitat Valenciana i les entitats locals de la nostra Comunitat”.

Notícies relacionades