Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Cholbi participa en les Jornades de Coordinació de Defensors del Poble que han tingut lloc a La Rioja

Actualitat del Síndic

Cholbi participa en les Jornades de Coordinació de Defensors del Poble que han tingut lloc a La Rioja

25-10-2010
Cholbi participa en les Jornades de Coordinació de Defensors del Poble que han tingut lloc a La Rioja

El síndic de Greuges, José Cholbi, s’ha desplaçat a Logronyo per participar en la XXV edició de les Jornades de coordinació. Es tracta d’una trobada anual que congrega els representants de totes les defensories autonòmiques i del Defensor del Poble espanyol, amb l’objectiu principal d’intercanviar
opinions i experiències sobre temes actuals que afecten el treball diari d’estes institucions.

Enguany, la defensora del Poble de La Rioja, María Bueyo, ha estat l’encarregada d’organitzar les Jornades que s’han dut a terme a Logronyo, del 27 al 29 de setembre, i que han estat dedicades monogràficament a un tema de completa actualitat: la crisi econòmica.

Sota el títol: “L’impacte de la crisi econòmica en l’exercici dels drets de les persones”, els defensors han posat en comú les principals preocupacions que la ciutadania trasllada a les seues respectives institucions. Per la seua banda, el síndic, José Cholbi, ha impartit una ponència en què ha analitzat les mesures de suport a les famílies, especialment en matèria d’habitatge.

Tal com sol ser habitual en els últims anys, durant el transcurs de les Jornades ha tingut lloc també el IX Fòrum de Drets Ciutadans, que enguany ha estat dedicat als drets de les persones amb especials dificultats davant la crisi econòmica.

La trobada de defensors ha finalitzat amb la redacció d’unes conclusions, consensuades per tots els defensors, les quals d’ací a poc de temps publicarem en la nostra pàgina web.

Notícies relacionades