Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Cholbi proposa a les noves corporacions ampliar la comunicació amb el Síndic

Actualitat del Síndic

Cholbi proposa a les noves corporacions ampliar la comunicació amb el Síndic

18-06-2015
Cholbi proposa a les noves corporacions ampliar la comunicació amb el Síndic

El síndic de greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, s’ha dirigit a tots els ajuntaments de la Comunitat i, concretament, als seus alcaldes i alcaldesses per a felicitar-los per la seua recent elecció i desitjar-los una reeixida i pròspera legislatura.

Així mateix, el defensor ha aprofitat esta missiva per a impulsar la comunicació entre la institució del Síndic i cada nou ajuntament. D’esta manera, Cholbi proposa designar en cada consistori una persona de contacte o responsable de les relacions amb el Síndic, per tal d’agilitzar la comunicació entre ambdues entitats, de manera que el gran beneficiat siga el ciutadà.

Esta iniciativa ja es va posar en marxa en les anteriors legislatures amb nombroses administracions i els resultats van ser molt satisfactoris, ja que el temps de tramitació dels expedients de les queixes es va reduir considerablement i, en un elevat percentatge de casos, els problemes que havia plantejat la ciutadania es van poder solucionar d’una manera favorable.

Notícies relacionades