Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Col·laboració de l’Ajuntament d’Alacant en la resolució de queixes recents

Actualitat del Síndic

Col·laboració de l’Ajuntament d’Alacant en la resolució de queixes recents

24-07-2012
Col·laboració de l’Ajuntament d’Alacant en la resolució de queixes recents

Queixa per una plaga d’insectes al Raval Roig

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, ha conclòs la investigació oberta arran de la queixa presentada per diversos veïns d’Alacant, en què denunciaven les molèsties causades per una plaga de paneroles a la zona del Raval Roig.

En la contestació al Síndic, el regidor d’Educació, Sanitat i Consum, Antonio Ardid, li comunica que s’ha dut a terme un tractament de desinsectació a la zona referida per pal·liar les molèsties provocades per la presència d’estos insectes. Segons s’indica en l’informe, el tractament es tornarà a repetir als set dies per reforçar l’efecte barrera, i aleshores es farà una exhaustiva inspecció per a avaluar l’eficàcia de les mesures utilitzades.

Queixa per molèsties derivades de la ubicació de contenidors de residus urbans a Benalua

Així mateix, el delegat d’Atenció Urbana de l’Ajuntament d’Alacant, Andrés Llorens, ha acceptat també una recomanació del Síndic perquè adopte les mesures necessàries i concretes a fi de garantir, tant la utilització adequada dels contenidors destinats a l’emmagatzemament de residus sòlids per part dels ciutadans (…), com el seu adequat estat de conservació de les condicions de salubritat, especialment als llocs on hi haja denúncia dels ciutadans sobre això

Vegeu el contingut de la Recomanació del Síndic sobre la ubicació de contenidors de residus sòlids.

 

Notícies relacionades