Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El president de Les Corts visita la institució del Síndic de Greuges

Actualitat del Síndic

El president de Les Corts visita la institució del Síndic de Greuges

17-06-2016
El president de Les Corts visita la institució del Síndic de Greuges

El síndic de greuges, José Cholbi, ha rebut avui el president de les Corts Valencianes. És la primera visita d’Enric Morera a la seu del defensor del poble valencià. En l’acte institucional d’avui també han participat els adjunts primer i segon del Síndic, Ángel Luna i Carlos Morenilla, respectivament.

Durant la visita, Morera ha destacat la importància de la Sindicatura perquè suposa “un instrument molt útil per a queixar-se i per a reclamar els drets” que la ciutadania té atorgats per llei. Tanmateix, el president del parlament valencià ha reconegut la labor que està duent a terme esta institució i la transcendència que “per a l’arquitectura institucional de Les Corts i de la Generalitat significa tenir una Sindicatura que treballa d’una manera tan sensible”.

Per la seua banda, el síndic de greuges, José Cholbi, com a alt comissionat de Les Corts Valencianes, s’ha mostrat molt orgullós i satisfet per la visita d’Enric Morera a la institució. Ha destacat la bona sintonia i diàleg que existix amb l’actual president, qui ha mostrat sempre “una excel·lent predisposició i col·laboració” a l’hora de facilitar l’activitat i el treball que es duu a terme des de la Sindicatura.

 

Notícies relacionades