Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El Síndic aconseguix que l’Ajuntament de Xàbia ordene netejar un carrer desatés

Actualitat del Síndic

El Síndic aconseguix que l’Ajuntament de Xàbia ordene netejar un carrer desatés

25-04-2013
El Síndic aconseguix que l’Ajuntament de Xàbia ordene netejar un carrer desatés

 

El Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana ha aconseguit que l’Ajuntament de Xàbia ordene a l’empresa encarregada del servici de neteja pública que atenga un carrer que estava desatés, d’acord amb la denúncia presentada al moment oportú davant de José Cholbi per un veí d’esta artèria. El síndic va admetre la queixa presentada per un resident que s’havia dirigit abans diverses vegades a les autoritats municipals i no li havien contestat; esta sol·licitud també va ser feta per altres residents del carrer.

Davant del silenci municipal, els veïns es van dirigir al síndic, José Cholbi, qui va admetre la queixa perquè reunia els requisits establits en els articles 12 i 17 de la Llei 11/1988, que recull les obligacions municipals en les vies públiques. A continuació, en va donar trasllat a l’Ajuntament per demanar-li informació suficient sobre esta queixa, en la qual, sobretot, es denunciava la falta de neteja del carrer i la nul·la contestació de les autoritats municipals.

L’Ajuntament, per la seua banda, va ordenar als servicis municipals que inspeccionaren el carrer objecte de denúncia i que feren fotografies sobre el seu estat de neteja. Amb el testimoni gràfic es va dirigir a l’empresa concessionària del servici de neteja i li va ordenar que s’ocupara del carrer. Uns dies després, les mateixes persones que havien denunciat esta situació van enviar un escrit a José Cholbi per agrair-li la seua mediació en este assumpte i mostrar la seua satisfacció per la solució donada al problema.

Notícies relacionades