Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El Síndic admet a tràmit una queixa per una plaga d’insectes al Raval Roig

Actualitat del Síndic

El Síndic admet a tràmit una queixa per una plaga d’insectes al Raval Roig

26-04-2012
El Síndic admet a tràmit una queixa per una plaga d’insectes al Raval Roig

 

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, ha rebut una queixa, acompanyada de més d’un centenar de firmes d’adhesió, en la qual es denuncien les molèsties produïdes per una  plaga de porquet de Sant Antoni a la ciutat d’Alacant. Segons sembla, l’origen de la plaga es troba en les figueres de pala situades a la falda de la muntanya del Benacantil, i afecta principalment els habitatges pròxims a esta zona del carrer de la Mare de Déu dels Socors.

El promotor de la queixa diu que va informar l’Ajuntament sobre este problema al novembre de 2011, però que a hores d’ara només s’hi ha fet una xicoteta fumigació que no ha aconseguit eliminar la plaga. És per això que, segons l’afectat, totes les nits els insectes inunden les finestres de l’edifici i fins i tot s’introduïxen a la casa, encara que tenen les finestres tancades i mosquiteres, com també altres elements electrònics per a espantar insectes.

Cholbi, per la seua banda, s’ha dirigit al consistori per sol·licitar informació sobre la situació denunciada i, especialment, sobre les mesures de fumigació adoptades per a eliminar, com més prompte millor, la referida plaga d’insectes.

 

 

Notícies relacionades