Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El Síndic condemna l’assassinat d’una dona a Serra per violència de gènere

Actualitat del Síndic

El Síndic condemna l’assassinat d’una dona a Serra per violència de gènere

07-08-2015
El Síndic condemna l’assassinat d’una dona a Serra per violència de gènere

El Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana vol mostrar la seua més absoluta repulsa per l’assassinat d’una dona a Serra, una vegada que s’ha sabut la presumpta implicació del seu marit en l’incendi que va causar la seua mort.

Lamentablement, en només una setmana hem conegut també els casos de violència de gènere a altres punts d’Espanya (Palma, Moraña i Castelldefels), que han costat la vida a tres dones i quatre xiquets. Des del Síndic ens unim a les veus de condemna i mostrem la nostra consternació per estos tristos i fatídics successos.

Avui més que mai ens reafirmem en el nostre compromís de continuar treballant amb contundència i fermesa per a acabar amb esta xacra. La violència de gènere és un greu problema dins la nostra societat, el qual exigix una resposta global i coordinada per part de totes les persones que assumim responsabilitats dins de l’Administració.

Des d’esta institució volem recordar la importància de denunciar les situacions de maltractament. Sobretot, però, insistim en la necessitat d’implantar noves polítiques en matèria de prevenció, perfeccionar els mecanismes legals corresponents i fer un esforç més gran a l’hora de dotar de recursos la xarxa de servicis que ha de protegir les víctimes de maltractament, ja siguen dones, ja siguen els seus fills i filles.

Notícies relacionades