Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El Síndic de Greuges col·labora per segon any consecutiu amb el Centre de Transfusió

Actualitat del Síndic

El Síndic de Greuges col·labora per segon any consecutiu amb el Centre de Transfusió

05-08-2010
El Síndic de Greuges col·labora per segon any consecutiu amb el Centre de Transfusió

Avui de matí s’ha dut a terme la segona col·lecta de sang amb el Síndic de Greuges. L’autobanc de la donació, que s’ha situat al Portal d’Elx, ha rebut des de primera hora personal de la institució i vianants que s’han unit a esta iniciativa solidària.

Acompanyat per José Ángel Sánchez Navaja, director territorial de la Conselleria de Sanitat i Ángel Hernández, president d’ADSPA (Associació de Donants de Sang de la Província d’Alacant), el màxim representant del Síndic de Greuges, José Cholbi, no ha dubtat a donar suport a la donació de sang i agrair la participació de donants de la institució, com també d’aquelles persones que han aprofitat la conjuntura per fer-hi la seua contribució més preuada.

El Centre de Transfusió i el Síndic de Greuges agraïxen l’interés mostrat per tot el personal de la institució que considera esta donació de sang una cita solidària ineludible i a la qual tots els alacantins haurien de sumar-se.

El Centre de Transfusió agraïx l’interés manifestat pel Síndic de Greuges, ja que el seu suport a la donació de sang implica una difusió del compromís solidari que ha d’adquirir la societat.

Notícies relacionades