Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El Síndic de Greuges convoca el Concurs de Dibuix Síndic de Greuges 2011

Actualitat del Síndic

El Síndic de Greuges convoca el Concurs de Dibuix Síndic de Greuges 2011

10-02-2011
El Síndic de Greuges convoca el Concurs de Dibuix Síndic de Greuges 2011

El Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, la Fundació de Solidaritat i Voluntariat de la Comunitat Valenciana (Fundar) i l’ONG Globalització dels Drets Humans convoquen el VIII Concurs de Dibuix  Síndic de Greuges. El certamen, que està dirigit a estudiants de primària i secundària de la Comunitat Valenciana, té com a objectiu promoure el coneixement dels drets humans i de la figura del Síndic en l’àmbit escolar.

Enguany, amb motiu de la preparació del bicentenari de la Constitució de Cadis de 1812, els dibuixos hauran d’estar relacionats amb els drets i les llibertats reconeguts en aquella Constitució. El termini màxim de lliurament dels dibuixos conclou el 31 de maig de 2011.

D’acord amb les bases del concurs, el jurat seleccionarà els 10 millors treballs, cinc de primària i cinc de secundària, que seran premiats amb un ordinador portàtil Netbook. El síndic de Greuges, José Cholbi, i el president de Fundar, Rafael Blasco, faran el lliurament dels premis als guanyadors en les Corts Valencianes.

Bases del VIII Concurs de Dibuix Síndic de Greuges

Notícies relacionades