Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El Síndic de Greuges defensa davant Les Corts Valencianes la memòria de l’any 2012

Actualitat del Síndic

El Síndic de Greuges defensa davant Les Corts Valencianes la memòria de l’any 2012

25-07-2013
El Síndic de Greuges defensa davant Les Corts Valencianes la memòria de l’any 2012

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana ha defensat la memòria de la institució que presidix, davant de la Comissió de Peticions de Les Corts. José Cholbi va exposar en un informe completíssim el resultat d’un llarg any de treball, en què van rebre prop de 15.000 queixes dels ciutadans de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. Els portaveus dels grups, Rafael Maluenda (PP), Clara Tirat (PSPV), Esther López (EU) i Fran Ferri (Compromís) van subratllar el seu suport al Síndic de Greuges i van destacar la implantació que ha aconseguit la figura del síndic en la societat valenciana.

El president de la Comissió de Peticions, el popular Font de Mora, va agrair a José Cholbi el detallat informe de la memòria de l’any passat i va lloar les intervencions dels portaveus, especialment a l’hora d’atenir-se al temps fixat. Un temps que va ser aprofitat per Maluenda, Tirat, López i Ferri per a insistir al síndic sobre la necessitat de mantenir l’interés de la institució en els temes socials.

En el mateix acte el síndic, José Cholbi, va presentar un informe especial sobre protecció de menors de 0 a 6 anys, un informe que també va rebre el vistiplau de la Comissió de Peticions de Les Corts.

Notícies relacionades