Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El síndic de Greuges i el president territorial de la CAM presenten un llibre sobre els drets humans

Actualitat del Síndic

El síndic de Greuges i el president territorial de la CAM presenten un llibre sobre els drets humans

24-11-2010
El síndic de Greuges i el president territorial de la CAM presenten un llibre sobre els drets humans

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, i el president territorial de Caja Mediterráneo, Armando Sala, han presentat avui als mitjans de comunicació un llibre sobre la Declaració Universal dels Drets Humans dedicat als joves.

El llibre, que pretén ser un material pedagògic per a alumnes de secundària i batxillerat, ha estat editat pel Síndic de Greuges amb la col·laboració de Caja Mediterráneo. En el llibre es recullen els 30 articles de la Declaració Universal dels Drets Humans i cada article va acompanyat d’una vinyeta il·lustrativa, elaborada per alumnes de les escoles d’Art i Superior de Disseny d’Alacant, Castelló i València.

El síndic ha emfatitzat el caràcter solidari de la CAM i ha agraït el seu interés i col·laboració a l’hora de fer possible esta publicació de la Declaració Universal dels Drets Humans i difondre-la. La Declaració va ser aprovada per les Nacions Unides ara fa més de 60 anys. Així mateix, Cholbi ha explicat que s’han publicat 3.000 llibres en valencià i uns altres 3.000 en castellà, a més de 6.000 tires en valencià i les mateixes en castellà, amb la finalitat de distribuir este material pels centres de secundària i batxillerat de la Comunitat Valenciana.

Per la seua banda, Armando Sala ha mostrat la seua satisfacció per haver pogut col·laborar amb el Síndic en la difusió i promoció dels drets humans, i ha destacat la predisposició de Caja Mediterráneo a cooperar amb esta institució.

L’acte, al qual també ha assistit el director territorial de Caja Mediterráneo, Agustín Llorca, ha tingut lloc a les 12.00 h, a la Sala del Consell de la Seu Social de Caja Mediterráneo.

Notícies relacionades