Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El Síndic de Greuges i l’ONCE acorden firmar un conveni de col·laboració

Actualitat del Síndic

El Síndic de Greuges i l’ONCE acorden firmar un conveni de col·laboració

15-06-2010
El Síndic de Greuges i l’ONCE acorden firmar un conveni de col·laboració

Alacant, 02-05-02. El Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, Bernardo del Rosal, ha visitat hui, dijous 2 de maig, la Delegació Territorial de l’ONCE en esta Comunitat, ubicada a la ciutat de València. La visita respon a l’interés del Síndic per conéixer una organització que, dia rere dia, oferix auxili i es preocupa per millorar la qualitat de vida d’un col·lectiu tan vulnerable com és el dels invidents.

El delegat territorial, Agustín Ledesma, i el president del Consell Territorial de l’ONCE, Miguel Julián Benages, han estat els encarregats d’acompanyar el Síndic al llarg de tot el recorregut per les instal·lacions i, juntament amb el personal d’esta organització, li han explicat el seu funcionament, i han fet especial èmfasi en la tasca de rehabilitació dels invidents.

Com a fruit més important d’esta visita, el Síndic de Greuges i el delegat territorial de l’ONCE han acordat firmar, pròximament, un conveni que marcarà l’inici d’una estreta col·laboració entre ambdós entitats. Este conveni inclourà, entre altres coses, la transcripció al sistema braille dels fullets divulgadors del Síndic de Greuges, l’adaptació de la pàgina web d’esta Institució perquè siga accessible als invidents i un curs de formació bàsica per al personal del Síndic a fi de poder prestar un millor servei a este col·lectiu.

Notícies relacionades