Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El Síndic de Greuges investiga els incidents entre la policia i els estudiants a València

Actualitat del Síndic

El Síndic de Greuges investiga els incidents entre la policia i els estudiants a València

21-02-2012
El Síndic de Greuges investiga els incidents entre la policia i els estudiants a València

Davant dels fets esdevinguts durant els últims dies als voltants de l’IES Lluís Vives de València, en els quals participaven estudiants menors d’edat, i ateses les nombroses queixes que s’han presentat en esta institució, el síndic de Greuges, José Cholbi, ha ordenat obrir una investigació amb l’objectiu d’avaluar la possible vulneració dels drets dels menors. En les queixes que ens han presentat consideren   desproporcionada l’actuació que hi va dur a terme la policia.

El defensor del poble de la Comunitat Valenciana, fent ús de la seua funció de defensar els drets i les llibertats de les persones, i concretament els dels col·lectius especialment protegits, com són els menors, tramitarà les queixes presentades i investigarà els fets esdevinguts.

En este sentit, Cholbi es reunirà, com a defensor del Menor de la Comunitat Valenciana, amb caràcter urgent amb la delegada del Govern, Paula Sánchez de León, i representants del Consell Escolar de l’Institut Lluís Vives de València (professorat, pares i alumnes).

Notícies relacionades