Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El Síndic de Greuges se suma al voluntariat corporatiu i anima altres entitats públiques a seguir el seu exemple

Actualitat del Síndic

El Síndic de Greuges se suma al voluntariat corporatiu i anima altres entitats públiques a seguir el seu exemple

27-02-2012
El Síndic de Greuges se suma al voluntariat corporatiu i anima altres entitats públiques a seguir el seu exemple

El síndic de Greuges, José Cholbi, ha mantingut avui una reunió amb la gerent de Fundar, Laura Doll, per a materialitzar l’adhesió al projecte de Voluntariat Corporatiu ENGAGE i ha animat a totes les administracions públiques de la Comunitat a impulsar esta iniciativa entre els seus treballadors i treballadores.

En este sentit, el síndic ha destacat que este projecte ens brinda una excel·lent oportunitat d’establir nous models de convivència i construir una societat més oberta, justa, plural i respectuosa amb els drets humans.

Per la seua banda, la gerent de FUNDAR ha recordat que ENGAGE Comunitat Valenciana ja compta amb la col·laboració de més de 30 empreses a la Comunitat Valenciana, entre les quals estan: Tempe (Inditex), ECISA, Mustang, Pikolinos, Telefónica i altres administracions públiques com ara l’Hospital General de València o Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana.

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana s’ha convertit en la primera institució de la Generalitat, amb seu a Alacant, a adherir-se al programa de voluntariat corporatiu ENGAGE, impulsat per la Fundació de la Solidaritat i el Voluntariat de la Comunitat Valenciana (Fundar).

ENGAGE és un programa internacional de voluntariat corporatiu, estratègic i col·laboratiu, que té com a objectiu enfortir la inversió social de les empreses i institucions, i així donar resposta a problemes socials reals, que es va implantar a la Comunitat Valenciana en 2008. El passat exercici, este projecte va rebre dos importants reconeixements: el primer premi en la seua categoria en els Premis de Voluntariat Corporatiu Novartis-Forética 2011 i una menció especial en els primers Premis Europeus de Voluntariat Corporatiu.

A partir d’ara, els treballadors i les treballadores del Síndic de Greuges podran, de manera totalment voluntària, participar en estes iniciatives solidàries. Així, les persones interessades podran dedicar el seu temps, inquietuds i energia a favor del desenvolupament social, laboral i formatiu d’aquells que més ho necessiten.

Notícies relacionades