Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El Síndic de Greuges soluciona el problema causat per uns arbres a Benagéber

Actualitat del Síndic

El Síndic de Greuges soluciona el problema causat per uns arbres a Benagéber

25-10-2013
El Síndic de Greuges soluciona el problema causat per uns arbres a Benagéber

(25/10/13). El Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana ha aconseguit que l’Ajuntament de Sant Antoni de Benagéber es comprometa a talar uns arbres que posen en risc les conduccions de gas, electricitat i telèfon. Fins i tot han desplaçat tanques i han alçat el sòl de les cases més pròximes. José Cholbi ha aconseguit el vistiplau de la corporació municipal de l’esmentada població valenciana, després d’insistir moltes vegades davant del “silenci” que mantenia l’Ajuntament respecte dels requeriments presentats pels veïns afectats.

José Cholbi, com a defensor del poble valencià, va acceptar la queixa presentada per un particular en nom de diverses comunitats de veïns i propietaris, qui s’havia dirigit a l’Ajuntament de San Antonio de Benagéber per demanar solucions per al que ell qualificava com “greu problema”, causat per quatre pins de grandària considerable. Segons la queixa, els pins deterioren els habitatges perquè les arrels han provocat clivelles en les tanques, i les branques es recolzen en cables de llum i telèfon, amb el greu perill d’enderrocament per a estos cables. A més, les conduccions de gas són afectades, com també els desguassos.

José Cholbi va assumir el problema i va requerir les autoritats municipals perquè donaren una solució immediata a l’assumpte. L’Ajuntament va acceptar la recomanació del síndic i el va informar que havien demanat dos pressuposts per a fer-se càrrec de la tala. A més anunciava que en els dies pròxims es tallaran els tres o quatre arbres que presenten problemes per als veïns. Els treballs es duran a terme quan es coordinen amb la companyia subministradora d’electricitat.

Notícies relacionades