Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El síndic de la Universitat de València visita al Defensor del poble de la Comunitat Valenciana

Actualitat del Síndic

El síndic de la Universitat de València visita al Defensor del poble de la Comunitat Valenciana

15-06-2010
El síndic de la Universitat de València visita al Defensor del poble de la  Comunitat Valenciana

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi Diego, ha acceptat la invitació que li ha fet el defensor dels universitaris de la Universitat de València per a clausurar la Trobada de Síndics de Greuges de les Universitats de Catalunya i la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc a València el pròxim 10 de juliol.

Enrique Gómez ha visitat avui José Cholbi a la seu de la Sindicatura per a transmetre-li la invitació. Ho ha fet acompanyat per María Jesús Vives, vicesíndica, i per la vicesíndica d’Estudiants, Nuria Bargues.

El síndic de Greuges s’ha mostrat complagut, no solament per poder clausurar la Trobada, sinó també per poder dirigir-se als dèsset síndics de les universitats que han confirmat la seua assistència a la Trobada. En la mateixa reunió a la seua de la institució, ubicada a Alacant, el síndic de la Universitat de València ha proposat a José Cholbi signar un conveni de col·laboració per intercanviar informació i potenciar la institució del Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana.

Notícies relacionades