Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El Síndic i l’Ajuntament de Daimús solucionen un problema de contaminació acústica

Actualitat del Síndic

El Síndic i l’Ajuntament de Daimús solucionen un problema de contaminació acústica

24-04-2013
El Síndic i l’Ajuntament de Daimús solucionen un problema de contaminació acústica

El Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, va rebre fa uns mesos la queixa d’un ciutadà que denunciava les molèsties acústiques provocades pels generadors de les parades del mercat ambulant, ubicat al passeig marítim, pròxim a l’avinguda d’Alacant de la localitat valenciana de Daimús.

Després d’admetre la queixa a tràmit, Cholbi es va dirigir a l’Ajuntament de Daimús per demanar-li informació detallada sobre esta situació, com també quines mesures havia adoptat per a eliminar les molèsties acústiques denunciades.

Per la seua banda, l’Ajuntament de Daimús ha contestat al Síndic i l’ha informat dels tres acords que s’han adoptat en la Junta de Govern Local respecte d’això, de manera que s’ha solucionat el problema que va denunciar el ciutadà. Els tres acords consistixen en el següent: primerament, prohibir la instal·lació de generadors a les parades del mercat ambulant ubicades al passeig marítim, prop de l’avinguda d’Alacant; en segon lloc, instal·lar-hi connexions de llum; i, finalment, enviar un certificat de l’acord adoptat al Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana. 

 

Notícies relacionades