Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El síndic insta l’Ajuntament de Bétera a suprimir barreres arquitectòquines al nucli urbà

Actualitat del Síndic

El síndic insta l’Ajuntament de Bétera a suprimir barreres arquitectòquines al nucli urbà

26-04-2013
El síndic insta l’Ajuntament de Bétera a suprimir barreres arquitectòquines al nucli urbà

 El Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana ha intervingut davant de l’Ajuntament de Bétera per a aconseguir la supressió de barreres arquitectòniques al nucli urbà de l’esmentada població valenciana. La mediació de José Cholbi es justifica per la queixa que va presentar una ciutadana que necessita traslladar-se amb cadira de rodes i que en determinades zones de la població troba moltes dificultats per culpa de les barreres arquitectòniques esmentades. Entre els punts concrets que cita en la seua queixa es troben dos encreuaments amb la carretera de València regulats per semàfor, però sense rampes per a permetre-hi l’accés a les persones amb mobilitat reduïda.

El síndic, José Cholbi, va traslladar les autoritats municipals de Bétera, no solament la queixa presentada per l’afectada, sinó també la seua denúncia sobre el silenci que mantenien en l’Ajuntament davant de les més de 50 peticions i els més de sis mesos d’espera per a tindre notícies de la seua reivindicació, segons assenyalava en la seua queixa la persona afectada.

Davant de l’escrit remés pel síndic José Cholbi, el tècnic responsable d’obres públiques ha informat sobre l’acord de l’Ajuntament de suprimir les barreres arquitectòniques en les voreres del nucli urbà en el present exercici, i que les obres han sigut incloses en el projecte denominat Millora de l’Accessibilitat Urbana i Repavimentació de Voreres al Nucli Urbà de Bétera.

 

Notícies relacionades