Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El Síndic intervé perquè Sanitat readmeta un infermer en el departament de salut de Castelló

Actualitat del Síndic

El Síndic intervé perquè Sanitat readmeta un infermer en el departament de salut de Castelló

29-04-2013
El Síndic intervé perquè Sanitat readmeta un infermer en el departament de salut de Castelló

El Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana ha intervingut davant de l’Agència Valenciana de Salut per a aconseguir la readmissió d’un infermer en el departament de salut de Castelló. José Cholbi va admetre una queixa presentada pel professional sanitari en què comunicava els nuls resultats obtinguts en les seues reclamacions davant de la Conselleria de Sanitat per a tornar al seu lloc de treball, ja que l’havia abandonat voluntàriament per a sol·licitar la seua jubilació anticipada, però esta sol·licitud va ser rebutjada.

José Cholbi, com a defensor del poble valencià, es va assabentar dels problemes que tenia l’autor de la queixa per a tornar a ocupar la seua plaça i, una vegada admesa a tràmit la seua queixa, es va posar en contacte amb les autoritats de Sanitat per a rebre informació detallada de tot l’assumpte.

Segons la informació rebuda, l’infermer del departament de salut de Castelló es va posar en contacte amb l’Agència Valenciana de Salut per a transmetre’ls la seua intenció de prejubilar-se als 64 anys d’edat. Li van comunicar que per a fer-ho necessitava causar baixa en el treball, la qual cosa va fer en vespres de sol·licitar la prejubilació. Posteriorment, la seua sol·licitud va ser rebutjada i per això va demanar tornar al lloc que ocupava en el departament de salut, però esta petició es va demorar i va causar en l’autor de la queixa una situació molt complicada ja que no tenia treball i tampoc no podia prejubilar-se i, per tant, no rebia cap emolument.

José Cholbi va requerir l’Agència Valenciana de Salut perquè contestara a la petició de l’interessat. A través de la Direcció General de Recursos Humans de Sanitat, el síndic va conéixer l’acord d’incorporar definitivament l’interessat en el lloc de categoria d’infermer adscrit al consultori auxiliar de Cabanes, a la província de Castelló.

 

 

Notícies relacionades