Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El Síndic investiga l’actuació de l’Ajuntament de Gandia a causa de l’estat d’insalubritat d’un solar amb piscina

Actualitat del Síndic

El Síndic investiga l’actuació de l’Ajuntament de Gandia a causa de l’estat d’insalubritat d’un solar amb piscina

17-09-2014
El Síndic investiga l’actuació de l’Ajuntament de Gandia a causa de l’estat d’insalubritat d’un solar amb piscina

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, ha rebut la queixa d’un veí del Grau de Gandia en la qual denuncia les molèsties que està suportant la seua família com a conseqüència de les deficients condicions higienicosanitàries d’un solar amb piscina fronterer amb la seua propietat. Segons l’afectat, a causa de l’abandó de la piscina, l’aigua porta dos anys en estat de putrefacció, fet que ha originat una plaga de mosquits, puces i altres insectes que fan la vida insuportable als veïns dels voltants.

En este sentit, l’autor de la queixa ha comunicat al Síndic que ha assabentat l’Ajuntament del problema, però que no ha obtingut una resposta satisfactòria respecte d’això. 

El defensor, per la seua banda, s’ha dirigit a l’Ajuntament per a demanar-li informació sobre els fets denunciats, especialment sobre la visita d’inspecció realitzada pels tècnics sanitaris municipals, com també de les mesures correctores ordenades al propietari perquè mantinga el solar en bon estat d’higiene i conservació.

 

 

Notícies relacionades