Actualitat

Actualitat del Síndic

El síndic rep la visita de la Defensora de Paterna

15-06-2010
El síndic rep la visita de la Defensora de Paterna

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana ha acceptat la invitació per a presidir l’obertura de la I Trobada de Defensors Locals de la Comunitat. Tindrà lloc a Paterna, el pròxim 16 de juny i hi assistirà José Cholbi Diego acompanyat pels adjunts primer i segon, Emilia Caballero i Carlos Morenilla, respectivament, i un tècnic de la institució.

Este últim participarà en una taula de treball en què també intervindran el president i el secretari del Fòrum de Catalunya i l’assessora jurídica de l’oficina del Defensor del Ciutadà de Paterna.

José Cholbi aprofitarà la I Trobada per a crear el Fòrum de Defensors Locals i dissenyar-ne el funcionament a l’empara de la institució que presidix. En un conveni que se signarà en la reunió a Paterna, s’hi marcaran les funcions i els objectius del fòrum esmentat. La invitació a inaugurar la I Trobada de Defensors Locals de la Comunitat Valenciana ha estat feta a José Cholbi per la defensora del Ciutadà de Paterna, María Antonia Moreno Gutiérrez, durant la visita que avui ha realitzat a la seu de la Sindicatura, a Alacant. Hi ha vingut acompanyada per Carmen Benayas, organitzadora del I Fòrum.

Notícies relacionades