Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El síndic signa dos convenis de col·laboració amb la Diputació d’Alacant

Actualitat del Síndic

El síndic signa dos convenis de col·laboració amb la Diputació d’Alacant

15-06-2010
El síndic signa dos convenis de col·laboració amb la Diputació d’Alacant

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, i el president de la Diputació d’Alacant, José Joaquín Ripoll, han signat avui dos convenis de col·laboració a la seu del defensor del poble de la Comunitat Valenciana.

D’una banda, els responsables d’estes institucions han signat un conveni marc destinat a millorar la protecció dels drets i de les llibertats de les persones. En este conveni, la Diputació d’Alacant es compromet a designar un interlocutor que canalitze i tramite les queixes del Síndic, a fi de remetre la informació que els requerim al més aviat possible, i així reduir els temps de resposta, fet que repercutirà, sens dubte, en benefici del ciutadà.

El Síndic, per la seua banda, es compromet a destacar la cooperació de la Diputació d’Alacant en el seu informe anual, entre altres coses.

D’altra banda, i com a fruit d’este conveni marc, han signat un conveni específic destinat a realitzar una campanya de difusió i millora del coneixement públic del Síndic. L’objectiu de la campanya és difondre els servicis que el Síndic oferix pels principals municipis de la província alacantina, a través de visites que es duran a terme a més de 30 municipis amb un microbús, mitjançant el qual es facilitarà informació a totes les persones que hi estiguen interessades. La campanya, que comporta una despesa total de 27.650 , el 54% dels quals serà assumit pel Síndic i el 46% per la Diputació, es durà a terme des de la fi del mes de setembre fins a la fi del mes de desembre, i es faran dues eixides cada setmana (en cada eixida, l’autobús recorrerà, com a mínim, dos municipis). Entre les localitats que hi ha previst visitar es troben totes les ciutats cap de comarca.

Notícies relacionades