Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • El Síndic signa un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Castelló

Actualitat del Síndic

El Síndic signa un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Castelló

05-08-2010
El Síndic signa un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Castelló

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, ha signat avui un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Castelló, representat pel seu alcalde, Alberto Fabra, a l’Ajuntament d’esta localitat. L’objectiu del conveni és millorar la protecció dels drets i de les llibertats de les persones.

Entre altres coses, l’Ajuntament de Castelló es compromet a centralitzar les relacions amb el Síndic en un interlocutor fix, a fi de canalitzar i d’agilitar la col·laboració entre ambdues institucions i reduir els temps d’espera. Així mateix, l’Ajuntament habilitarà una bústia de recollida de consultes i queixes dirigides al Síndic en l’oficina d’atenció al públic.

Per la seua banda, el Síndic es compromet a destacar la positiva col·laboració de l’Ajuntament de Castelló en l’informe anual, com també a donar publicitat en la pàgina web del resultat de les queixes resoltes de manera favorable per als ciutadans i ciutadanes per part de l’Ajuntament.

El síndic ha aprofitat el seu viatge a Castelló per a acostar-se a la Diputació provincial i saludar el seu president e. f., Francisco Martínez.

Notícies relacionades