Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • Gran acollida de la Jornada de Pobresa i Exclusió Social organitzada pel Síndic de Greuges

Actualitat del Síndic

Gran acollida de la Jornada de Pobresa i Exclusió Social organitzada pel Síndic de Greuges

03-02-2011
Gran acollida de la Jornada de Pobresa i Exclusió Social organitzada pel Síndic de Greuges

La Jornada sobre Pobresa i Exclusió Social, organitzada pel Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, ha tingut una excel·lent acollida entre la ciutadania. En la Jornada es donaren cita unes 300 persones de diversa procedència: representants d’associacions, ONG, sindicats, partits polítics, estudiants universitaris, alumnes de cicles formatius, treballadors socials d’ajuntaments i Generalitat, com també persones interessades a abordar esta temàtica. L’acte va tenir lloc el 27 de gener a la Seu Ciutat d’Alacant de la UA.

A l’acte d’inauguració —en el qual va intervenir el síndic, José Cholbi, i la consellera de Benestar Social, Angélica Such— assistiren el president de la Diputació, José Joaquín Ripoll, el delegat del Consell a Alacant, José Císcar i la regidora d’Acció Social de l’Ajuntament d’Alacant, Asunción Sánchez Zaplana, entre altres autoritats, com també els adjunts del Síndic, Emilia Caballero i Carlos Morenilla.

El públic va escoltar amb molta expectació la conferència que va oferir el president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres i Boadella, professor titular d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona. Després de la conferència, s’hi dugueren a terme dues taules redones: en la primera es va parlar sobre els mecanismes de protecció social i les polítiques d’exclusió social a la nostra Comunitat; i en la segona es tractà la situació actual a la Comunitat Valenciana des de la perspectiva del món associatiu. En les taules redones participaren els experts Carlos Gómez Gil, Antonio Miguel Nogués, Conrado Moya, Guillermo Vastenberge, Miguel García, Jaime Esteban García, Luis Poveda, Jaime Valcaneras, Silvia Ferrándiz i Manuel Semper.

Pròximament, el vídeo enregistrat durant la Jornada estarà disponible en la nostra pàgina web. Així mateix, estem preparant també una publicació amb els discursos i les ponències impartits durant la Jornada.

Notícies relacionades