Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • La defensora de Castella-La Manxa visita el Síndic de Greuges

Actualitat del Síndic

La defensora de Castella-La Manxa visita el Síndic de Greuges

15-06-2010
La defensora de Castella-La Manxa visita el Síndic de Greuges

El Síndic de Greuges, Bernardo del Rosal, ha rebut hui, a les 12.00 h, a la seu de la Institució, la visita de la defensora del poble de Castella-la Manxa, acompanyada del seu adjunt primer i la cap de Gabinet.

La figura del defensor del poble a la Comunitat de Castella-la Manxa ha estat creada recentment. L’11 d’abril d’enguany, el Ple de les Corts d’esta Comunitat va elegir María Henar Merino Senovilla primera defensora del poble de Castella-la Manxa i, un mes després, el 13 de maig, la defensora va prendre possessió del càrrec.

L’objectiu d’esta visita és que esta jove institució castellanomanxega conega in situ el funcionament intern del Síndic de Greuges, que, igual que la defensora, és l’alt comissionat parlamentari per a la defensa de les llibertats i els drets fonamentals dels ciutadans. Per això, el Síndic els ha mostrat, una per una, les diverses dependències de la nostra Institució i els ha explicat les tasques i competències de cadascuna de les àrees de treball de què disposa actualment la nostra oficina.

Notícies relacionades