Actualitat

  • Inici >
  • Actualitat >
  • L’Ajuntament d’Alacant es compromet amb el Síndic a millorar l’accessibilitat dels aparcaments públics de la ciutat

Actualitat del Síndic

L’Ajuntament d’Alacant es compromet amb el Síndic a millorar l’accessibilitat dels aparcaments públics de la ciutat

03-10-2011
L’Ajuntament d’Alacant es compromet amb el Síndic a millorar l’accessibilitat dels aparcaments públics de la ciutat

El síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, ha mostrat la seua satisfacció en conéixer la resposta de l’Ajuntament d’Alacant sobre la recomanació del Síndic en què instava esta corporació a seguir adoptant totes les mesures que foren necessàries per a millorar al màxim possible l’accessibilitat dels aparcaments públics per a les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda.

Esta ha sigut la resposta del defensor del poble a la queixa presentada per un ciutadà, en què denunciava les dificultats que tenen cada dia les persones amb discapacitat per a accedir a alguns aparcaments públics d’Alacant, com ara el de la plaça de Sant Cristòfol, la Muntanyeta o Alfons el Savi.

Per la seua banda, l’Ajuntament ha comunicat esta setmana al Síndic que accepta la recomanació de seguir millorant l’accessibilitat per a les persones discapacitades o amb mobilitat reduïda, com també el seu interés per la ràpida adaptació de les mínimes condicions d’accessibilitat a tots els aparcaments públics.

De la mateixa manera, Cholbi reitera que les persones amb discapacitat constituïxen un sector de la població divers que, en major o menor mesura, necessiten garanties suplementàries per a viure amb plenitud de drets o participar en igualtat de condicions que la resta de ciutadans… i que han de ser objectius prioritaris de les administracions públiques.

Per tot això, el síndic de Greuges aplaudix la sensibilitat de l’Ajuntament en allò referent a esta recomanació i l’anima perquè continue treballant per a assolir el principi d’igualtat que cal garantir a totes les persones.

Notícies relacionades